EL RACISME EMBRUTA


“El racisme embruta” és una iniciativa de l’Ajuntament de Vic amb la col·laboració de les entitats de lleure MIJAC Sanferm i AEiG Collformic. Al Pla Local de Joventut 2017-2020 es recollien dues demandes juvenils a les quals s’ha volgut donar resposta. D’una banda, la creació d’una campanya contra rumors racistes i xenòfobs des d’una perspectiva juvenil. De l’altra, la coordinació i la potenciació de les entitats de lleure de la ciutat.

Amb les dues entitats que s’han apuntat al repte, s’han dut a terme cinc sessions de treball al Vicjove en què s’ha reflexionat sobre el contingut de la cançó, s’ha construït el tema de forma conjunta i s’ha gravat aquest videoclip. El grup de joves ha estat acompanyat de Pau Llonch i Patxi Vazili (Versembrant) en el treball del contingut i la creació del tema i de Vicjove i Àngel Amargant en la producció i realització del videoclip.

Aquest material vol ser una eina de sensibilització per una ciutat oberta sense comportaments racistes ni xenòfobs.

És per això que va acompanyat d’una Guia Didàctica amb algunes activitats que es proposen per analitzar i treballar la cançó amb el col·lectiu juvenil.

El racisme embruta – Vídeo i Guia Didàctica

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

66 + = 74